Se freaca ouale cu zaharul, praful de copt, vanilia, coaja de lamaie. Dupa incorporarea lor se adauga uleiul putin cate putin, continuand amestecarea, iar la urma faina. Din aluatul obtinut se fac bile de marimea unei nuci, care se pun in tava, destantate si la foc mic cat mai egale de marimecca 15-20 minute. Dupa, se lasa sa se raceasca si se scobesc inauntru cu o longurita foarte usor. Crema: se pune untul cu cacao, zaharul pudra, arome, miezul de la caise(trei sferturi) si gemul acrisor. Se umplu caisele cu aceasta forma si se lipesc cate 2. Se dau cu coloranti alimentari si apoi prin zahar cat sunt inca umezi de la coloranti ca sa prinda zaharul.

Se freaca ouale cu zaharul, praful de copt, vanilia, coaja de lamaie. Dupa incorporarea lor se adauga uleiul putin cate putin, continuand amestecarea, iar la urma faina. Din aluatul obtinut se fac bile de marimea unei nuci, care se pun in tava, destantate si la foc mic cat mai egale de marimecca 15-20 minute. Dupa, se lasa sa se raceasca si se scobesc inauntru cu o longurita foarte usor. Crema: se pune untul cu cacao, zaharul pudra, arome, miezul de la caise(trei sferturi) si gemul acrisor. Se umplu caisele cu aceasta forma si se lipesc cate 2. Se dau cu coloranti alimentari si apoi prin zahar cat sunt inca umezi de la coloranti ca sa prinda zaharul.