Un tort deosebit!!BLATULAlbusurile batute spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana devine o bezea lucioasa, se adauga galbenusurile, nuca macinata, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava cu diam.28, se da la cuptor pana trece testul scobitoriiRULADA Se mixeaza ouale cu zaharul pudra, se adauga, apa, uleiul iar apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.

Se coace in tava tapetata (30x20)pana trece testul scobitorii.

CREMA BLATAmestecam amidonul cu putin lapte, iar restul il punem la foc cu esenta de vanilie. Cand fierbe se pune amidonul si se amesteca incontinuu, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Batem frisca bine si o incorporam in crema.

CREMA RULADATopim ciocolata cu o parte din unt la abur, apoi se adauga restul de unt si nuca macinata si se lasa la racit.

Blatul se taie in doua. Rulada o taiem fasii de 3 cm. Ungem cu crema de ciocolata si nuca, apoi rulam fiecare fasie, punand-o pe urmatoarea fasie in continuare. Rulam strans si obtinem o spirala mare pe care o asezam peste blat. Peste prima parte se pune crema alba, rulada, crema alba, partea a doua de blat si glazura.

GLAZURACiocolata cu apa si untul se pun la topit la aburi, pana se omogenizeaza apoi se pune pe tort.