Pieptul de pui se taie in doua, apoi fiecare bucata se taie in doua pe lungime, un pic mai mult de jumatate, nu de tot - nu vrem sa obtinem 2 bucati, ci una mare subtire. Fiecare bucata de piept se pune in folie de plastic (asa se bate mult mai bine) si se bate bine cu ciocanul de snitele. Condimentam carnea cu sare si piper proaspat macinat. Pe o suprafata plana, intindem o folie de plastic, asezam pe ea o bucata de piept de pui, 2 felii de cascaval si jumatate din spanacul decongelat si scurs bine. Rulam bine si strangem bine capetele. Procedam la fel si cu cel de-al doilea rulou. Punem apa la fiert intr-o cratita. Cand incepe apa sa clocoteasca, reducem focul si punem rulourile in apa si fierbem pentru 20 minute. Cand sunt gata, se scot din apa si se lasa 2-3 minute, dupa care se scot rulourile din folie. Se taie felii si se servesc imediat cu garnitura preferata. Eu am preferat o salata a la russe.