Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa.

Pe o folie de aluminiCarne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa.

Pe o folie de aluminiu se pune carnea cu grasimea in jos, se unge partea de sus cu ulei si cu mustar Dijon si se condimenteaza.

Se impacheteaza si se lasa la frigider cateva oreSe scoate si se pune intr-o tava.

Exista 2 variante: fie se prajeste in ulei incins pe toate partile,fie se pune in cuptor, cat mai sus posibil, la temp maxima pentru 10 minute.

Apoi se micsoreaza focul la 180 de grade si se mai lasa 30 min sau mai putin.

Reteta Muschi de vita cu mult piper a fost propusa de AlisAlte retete:Friptura de vita la cuptorDiscuta mai multe despre aceasta reteta pe forum retete