moale,dulce,pufoasa,usoara....un deliciu fin...eu am pus prajitura in forme mici,dar se poate pune foarte bine in tava normalaLasam untul la temperatura camerei cu cateva ore inainte.

Stafidele le punem la inmuita in esenta de rom cu cateva ore inainte.

Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.

Frecam galbenusurile cu zaharul pudra si untul moale pana se topeste zaharul.

Adaugam treptat grisul,zaharul vanilat,aroma de portocale si smantana si amestecam.

Punem si albusurile batute spuma si amestecam usor cu o lingura de lemn.

Adaugam branza dulce de ambele feluri,treptat si stafidele si merisoarele si omogenizam bine compozitia,amestecand usor.

Ungem si tapetam cu faina o tava in care rasturnam compozitia(eu am pus in forme mici de silicon).

Dam la cuptor la foc mic,vreo 50minute.

Scoatem si lasam sa se raceasca,apoi pudram cu zahar pudra.eu am pus topping de ciocolata deasupra,dar nu este nevoie neaparat