Spanacul este una din mancarurile favorite ale baietelului meu de 2 anisori.

Pentru ca am folosit spanac congelat, mai intai l-am scos la dezghetat.

Am curatat o ceapa,am spalat-o si am tocat-o foarte marunt, dupa care am pus-o intr-o cratita cu untul si un pic de sare sa se caleasca la foc mic.

Am pus un pic de sare peste ceapa pentru ca ajuta ceapa sa se caleasca mai repede. Dupa ce ceapa a capatat aspectul sticlos am pus spanacul si am adaugat cam 200 ml de apa ca sa fiarba spanacul. Am asteptat sa fie fiert si totodata sa scada aproape toata apa.

Intr-un bol am pus laptele in care am dizolvat faina foarte bine sa nu ramana cocoloase si l-am adaugat peste lapte, am pus sare dupa gust si l-am lasat sa de-a cateva clocote pana s-a omogenizat si a devenit ca o smantanica, dupa care l-am luat de pe foc.

Am pus pe gratar ficatei dupa ce i-am spalat bine si i-am uns cu un pic de ulei.

Sare am pus cand au fost aproape gata