Aceasta reteta imi aduce aminte de copilarie fiind mancarea preferata facuta de bunica mea.

Se prajesc putin pulpele de pui taiate in 2 sau 3. Dupa ce sunt aproape gata se scot din tigaie si se pune la calit ceapa impreuna cu ardeiul taiat cuburi.

Dupa ce ceapa si ardeiul sunt gata se pun pulpele, apa sau supa de pui si cand incepe sa fiarba se da focul la mic si se toarna in ploaie malaiul amestecand energic cu un tel ca sa nu faca cocoloase. Se pune putin capacul pana cand se potoleste malaiul din clocotit. Cand e gata se adauga pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust. Se stinge si se pune patrunjelul tocat.

Se poate servi cu smantana.

Eu neavind ardei am pus putin zarzavat care are ardei, morvov si telina. Daca vi se pare prea groasa geandra se mai poate adauga putina apa sau supa de pui incalzita in prealabil. Pupeti inlocui pulpele cu aripi sau piept de pui.