Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.

Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....

Mai intai am pregatit pulpele,le-am curatat,spalat si le-am uns cu ulei,am pus sare,piper si cimbru si am turnat mai mult de jumatate din bere,am lasat la frigider cca 3-4 ore.

Le-am pus intr-un vas de yena,am turnat zeama peste ele,am curatat o capatana de usturoi si am strivit-o,aruncand-o peste pulpe,am acoperit cu folie de aluminiu si am dat vasul la cuptor cca 25 min.

Apoi am scos folia si am facut un amestec din mustar si zeama din vas,am uns pulpele cu amestecul respectiv si am taiat 2-3 feliute de lamaie,am bagat din nou la cuptor cca 30 min,pana s-au rumenit bine.

Intre timp am curatat cartofii i-am taiat cubulete mici si i-am pus la fiet cca 15 min.

Ceapa am curatat-o si am taiat-o marunt.

Am pus ulei in tuci si am calit ceapa,peste ea am adaugat cartofii scursi de apa si am lasat sa se inabuse cu ceapa cca 20 min,la foc mic.

Am potrivit de sare.

Cand asezam cartofii pe farfurie radem cascaval desupra...

Sa aveti pofta !cuptorul sa fie preancalzit cand bagam pulpele cand punem cartofii la fiert adaugam si-un praf de sare la fel si in ceapa pe care o calim,punem un praf d esare