Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafin si zeama de la lamaia stoarsa. Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafin si zeama de la lamaia stoarsa. Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins. Se pot servi cu garnitura de orez sau cartofi pai.