Detalii Cotlet In Manta
Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intrun vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin). Adaugam la el cele 2 oua intregi, faina, patrunjelul tocat, jumatatea de lingurita cu chimen macinat, sare si piper. Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa daca e nevoie mai putem adauga faina. Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intrun vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin). Adaugam la el cele 2 oua intregi, faina, patrunjelul tocat, jumatatea de lingurita cu chimen macinat, sare si piper. Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa daca e nevoie mai putem adauga faina. Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai, sau garnitura de orez si ciuperci.