Intr-un castron se amesteca cafeau racita cu cele 10 lingurite de lichior -se inmoaie piscoturile (doar pe o parte) in amestecul de mai sus (cafea+lichior) dupa care, se aseaza unul lana altul pe un platou. Crema: -se bat galbenusurile cu cele 150 g zahar pana ce galbenusurile se albesc -se bat albusurile separat pana se intaresc -se amesteca galbenusurile cu spuma albusurilor si cu mascarpone la care se mai prepara pliculetul de gelatina si se adauga in crema. Peste stratul de piscoturi se pune jumatate din crema, dupa care se mai pune un strat de piscoturi(vezi mai sus) si iar crema ramasa. Se presara cacao sau cafea peste!Intr-un castron se amesteca cafeau racita cu cele 10 lingurite de lichior -se inmoaie piscoturile (doar pe o parte) in amestecul de mai sus (cafea+lichior) dupa care, se aseaza unul lana altul pe un platou. Crema: -se bat galbenusurile cu cele 150 g zahar pana ce galbenusurile se albesc -se bat albusurile separat pana se intaresc -se amesteca galbenusurile cu spuma albusurilor si cu mascarpone la care se mai prepara pliculetul de gelatina si se adauga in crema. Peste stratul de piscoturi se pune jumatate din crema, dupa care se mai pune un strat de piscoturi(vezi mai sus) si iar crema ramasa. Se presara cacao sau cafea peste! Se lasa 3-4 ore la racit dupa care se serveste! Pofta buna!