Medalionul de somon in crusta de ierburi aromat,gustos si usor de preparat!Intr-un castron se pun:pesmetul,patrunjelul tocat marunt,coaja de lamaie,sare,piper,ierburile italiene,catelul de usturoi tocat marunt si uleiul de masline.

Se amesteca bine.

Medalionul de somon se spala,sareaza,pipereaza si se unge cu putin ulei de masline.

Bucata de peste se da prin amestecul de ierburi.

Un vas de ceramica,se unge cu putin ulei de masline.

Medalonul de somon se aseaza in vas.

Deasupra se toarna cele 2 linguri de vin alb.

Vasul se acopera cu folie de staniol alimentar.

Se da cuptorul incins lla 175 grade timp de 20 de minute.

Dupa 20 de minute se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca usor inca 10 minuteCat pestele este la cuptor se pregateste salata.

Fasolea se da in fiert,se taie,sareaza, pipereaza.

Se adauga mararul tocat,usturoiul si zeama de lamaie.

Totul se stropeste cu ulei de masline.

Medalionul de somon se poate servi cu salata si garnitura dupa plac.