Initial cand am plecat spre bucatarie stiam ca vreau ceva usor,dulce si pufos dar nu prea stiam exact ce voi face. Ajunsa in bucatarie am dat cu ochii de ciresele pe care tocmai le luasem din piata si care parca ma rugau sa le bag in seama si sa fac ceva cu ele Am curatat ciresele de samburi si le-am taiat in jumatati si intre timp ma gandeam la un pandispan pufos in care sa incorporez si ciresele mele frumoase. Zis si facutAlbusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat pe rand apoi si galbenusurile si am amestecat,apoi zaharul uleiul,zaharul vanilat si esentele.

Ciresele le-am dat cu putina faina pt. a nu se lasa la fundul aluatului si apoi mi-a venit ideea sa coc o parte din aluat in tava de briose sa vedem ce imi ieseau iesit niste pandispane mici si frumoase,iar restul l-am pus intr-o forma rotunda de copt.

Un desert rapid si usor de pregatit. In loc de cirese se pot pune orice alte fructe sau stafide,ciocolata sau fructe uscate de care aveti prin casa.

Pofta mare!