Pentru lipii se incalzeste usor laptele,se amesteca cu drojdia,zaharul si 5 linguri faina.

Se lasa maiaua la dospit 10 min.

Restul de faina se cerne,se face o groapa in mijloc si se toarna maiaua.

Se amesteca coca cu mana apoi se adauga sarea si uleiul.

Se framanta pana se dezlipeste de pe maini.

Se lasa la crescut 10 min.

Apoi se imparte in patru,se intind lipiile cu sucitorul pe o suprafata presarata cu faina,si se coc intr-o tifaie de teflon bine incinsa.

Nu prea mult ca sa nu se rumeneasca.

Se lasa la racit intr-un prosop.

Pentru umplutura se spala salata verde si se lasa la scurs,pieptul de pui se spala si se usuca pe servetele de bucatarie.

Se presara pieptup cu boia,sare si piper,se taie fasii si se prajeste cu putin ulei.

Pentru sos se taia ceapa rondele,se caleste in ulei.

Se amesteca apa cu zaharul si otetul si se toarna pestebceapa,se mai lasa 1 min apoi se adauga sucul de rosii si ardeiul iute taiat marunt.

Se mai lasa 4 minute dupa care se adauga amidonul amestecat cu putina apa rece si se mai lasa sa fiarba 4-5 min apoi se ia de pe foc.

Se unge o lipie cu 2 lingurite de sos,se aseaza salata verde peste,5-6 fasii de piept de pui,ananas cateva cuburi apoi se ruleaza tortila.

La fel se fac si restul de foi.