Mamaliga as minca in orice parte a zilei...la mine a fost un prinz rapid cu ce aveam prin frigider, care a astimparat foamea si dorul de mamaligutza....

Din apa, sare si faina de malai am facut o mamaligutza.

Intr-un vas termorezistent am pus cubulete de unt, jumatate din mamaliga, brinza de vaci si restul de mamaliga. Cirnatii i-am taiat feliute subtiri si i-a tras la tigaie in putin ulei de masline. Cind au fost gata i-am pus peste ultimul strat de mamaliga.

Am acoperit vasul cu capac, l-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minut. Ouale le-am batut cu un praf de sare si smantina, le-am pus peste cirnaciori dupa ce vasul a stat 15 minute la cuptor, feliute mici de brinza Cheddar peste ou, am acoperit vasul si am mai dat 5-10 minute la cuptor.

Pofta buna!!!serviti cu smintina sau iaurt gras in farfurie daca lasati mamaliga sa se raceasca, sa fie doar putin calduta, o puteti taia si servii ca pe tort