Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am mai curatat, cateii i-am pus intregCuratam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am mai curatat, cateii i-am pus intregi, zdrobiti putin cu lama cutitului. Iepurele il impartim in 6 bucati pe care le asezam peste legume. Amestecam restul ingrendientelor si ungem carnea. Adaugam vinul si o jumatate de pahar de apa, punem o folie deasupra si coacem la foc mic 1 1/2 ora. Apoi luam folia si lasam sa se rumeneasca.

Eu l-am servit cu catofi copti.

Pofta buna! Reteta Friptura de iepure cu legume a fost propusa de amalia aa pe forum reteteAlta reteta cu iepure gasiti aici: Iepure sicilian De asemenea va recomandam sa incercati si reteta de Ciuperci la cuptor