Ati facut sau mancat asa ceva???cand eram copil nici nu vroiam sa aud,dar acum am vazut cat este de buna.

Carnea spalata,o prajim in unt+ulei si scoatem bucatile pe o farfurie;gutuile spalate,taiate in sferturi,curatate de casuta cu seminte,taiate felii mai groase,le stropim cu zeama de lamaie apoi le prajim in untul ramas de la carne dupa care se scot si ele pe o farfurie;tot in untul ramas,daca e nevoie mai adaugam putin ulei,calim ceapa tocata foarte marunt,cand a inceput sa se inmoaie adaugam zaharul si le caramelizam impreuna cu atentie sa nu se arda;stingem cu supa de pui iar cand incepe sa fiarba adaugam carnea,dupa ce carnea este fiarta adaugam gutuile,lasam sa fiarba incet acoperit 10min,adaugam apoi faina dizolvata cu putina apa rece,amestecam,potrivim de gust apoi servim calda cu verdeata deasupra.eu nu sunt adepta fainii in sosuri,de aceea nu am pus aici;am lasat putin mai mult pe foc sa scada si a fost excelent