Pregatim supa prin a curata legumele,eu le-am dat pe razatoare radacinoasele,voi le puteti fierbe asa intregi sau in jumatati in apa cu sare, pana ce supa da o culoare frumoasa si un miros deosebit. Strecuram supa in care au fiert legume si lasam sa se raceasca. Ne apucam de fructele de mare:Taiem prazul marunt si curatam usturoiul, le calim in ulei de masline pana se inmaoie prazul, cam vreo 2 minute, sa nu uitam sa amestecam mai des ca sa nu se arda usturoiul si sa devina amar. Spalam orezul bine si il calim impreuna cu prazul pana devine translucid, apoi adaugam fructele de mare, paharul cu vin si vreo 2 polonice din supa, lasam sa fiarba pana se absoarbe tot lichidul, mai punem din cand in cand cate un polonic de supa, pana fierbe orezul, nu e musai sa pui toata supa,astfel sa nu fie orezul prea moale. Adaugam sare si piper dupa gust,patrunjel daca doiti si GATA!!Simplu, nu?