Carnea de pui, spalata, curatata, stearsa cu prosoape de hartie se condimenteaza dupa gust su sare, piper, cimbru si boia. Se da carnea la frigider pt 30 minute.

Dupa ce carnea a stat la frigider pt a-si lua din arome se prajeste intr-o cratita in putin ulei de masline.

Se aseaza carnea prajita intr-un vas termorezistent. Prazul se curata, se spala, se taie pe lungime pt al spala si printre straturile de frunze, se taie rondele. Se prajeste in cratita in care am prajit bucatile de pui, se mai adauga 1-2 linguri ulei de masline, dupa ce s-a calit prazul se adauga usturoiul, ardeiul si gogosarul taiate julien si se calesc legumele 3-4 minute pana se inmoaie. Se adauga peste carnea din vas.rosiile curatate de coaja, se taie cuburi si se pun in vas impreuna cu patrunjelul tocat marunt si oregano. In aceeasi cratita se pun 2 linguri ulei de masline si se prajesc la foc iute vinetele curatate, taiate cuburi si pudrate cu sare. Se adauga si ele in vasul termorezistent, se pune capacul de la vas, se da la cuptorul incins la 180 grade pt 15-20 minute. Se scoate vasul si se amesteca usor legumele cu carnea, se acopera din nou si se mai da la cuptor pt 30-40 minute.

Pofta buna!!!