Buna tare!Blat:Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase. Apoi punem galbenusurile frecate cu ulei, faina amestecata cu praful de copt, iar la final nesquikul.

Se toarna in tava (30x40), se da la cuptor la foc potrivit.

Se scoate si se lasa la racit.

Crema:Fructele se pun la scurs.500 ml lapte se pun la fiert cu zaharul si esenta de vanilie. Amidonul se dizolva cu 100 ml lapte . Cand laptele de pe foc clocoteste se toarna amidonul, amestecand continuu pana se ingoroasa. Se lasa la racit. Se bate frisca.

Frisca se incorporeaza in crema rece si se adauga fructele.

ASAMBLAREBlatul se taie in 3 (doua taieturi). Se pune o parte de blat se insiropeaza cu siropul de la fructe, crema, blat, crema, blat, iar deasupra frisca batuta.

Se pote folosi ananas.