Pfuu,nici nu va mai spun cat de concentrata am fost la prajitura asta,sa fie si buna si cu aspect;am uitat si de poze....

Intr-un vas frecam galbenusurile cu zahar pana-si dubleaza volumul,adaugam cate putin ulei apoi faina;amestecam totul incet cu albusurile batute spuma cu un praf de sare;pregatim doua forme de aceeasi marime de tort tapetate cu hartie,turnam int-una jumatate din compozitie iar restul amestecam cu cacao si rasturnam in a doua tava apoi lasam la cuptor 20-30min;in acest timp pregatim crema;amestecam faina cu laptele rece si zahar vanilat pe foc mic;dupa ce s-a racit amestecam cu untul frecat cu zahar pudra,coaja si zeama de lamaie iar dupa ce totul este omogenizat lasam la frigider.

Blaturile dupa ce s-au racit le decupam cu diferite forme(de la mare la mic),pana ajungem la discul din mijloc decupat cu un pahar mic;pe un platou montam prajitura;in cercul alb mare punem un cerc mai mic maro si tot asa pana obtinem un blat complet;insiropam acest blat cu orice sirop avem sau compot,punem crema,deasupra al doi-lea blat montat separat,imbracam cu crema si ornam cu ce avem(eu am avut nuca de cocos);inainte de servire lasam prajitura la frigider.