Aiureala,ce introducere,ca am mancat puiul,a fost delicios si oricum gusturile nu se discuta,ce-mi place mie poate tie nu-ti place...deci sa scriu ce am prestat ca poate vi se face pofta vreodata....

Pregatim puiul pentru impanare, adica-l spalam, il crestam si in crestaturi bagam felii de sunca si catei de usturoi.

Intr-un castronel pregatim o maioneza de mustar. Mustarul, sarea, piperul si uleiul, amestecam. Cu acest mix ungem puiul, dupa ce l-am asezat intr-un vas de yena. Restul de sunca, o taiem bucatele, impreuna cu ardeiul si rosiile si le punem pe langa pui, adaugam o ceasca de apa si dam la cuptor cca 1 ora si 1/2 la foc moderat. Din cand in cand ungem puiul cu zeama din vas.

Puteti sa folositi orice fel de garnitura, eu am prajit niste cartofi ca era mai comod, dar merge foarte bine cu orez, paste...

Cam asta a fost tot, lins prelins cu gura-n jos.....doar o foame de lup..ups am gresit de leu....