Prepararea inghetatei de visine este simpla am batut frisca foarte bine si am amestecat-o usor cu dulceata de visine. Inghetata caramel am obtinut-o astfel: intai am preparat crema de lapte fierband laptele cu zaharul si bicarbonatul cel putin o ora pana se obtine un caramel de o consistenta potrivita. Dupa ce caramelul s-a racit il amestecam cu frisca batuta spuma. Cele doua tipuri de inghetata de pun in caserole si se introduc in congelator cel putin 3 ore.

Prepararea inghetatei de visine este simpla am batut frisca foarte bine si am amestecat-o usor cu dulceata de visine. Inghetata caramel am obtinut-o astfel: intai am preparat crema de lapte fierband laptele cu zaharul si bicarbonatul cel putin o ora pana se obtine un caramel de o consistenta potrivita. Dupa ce caramelul s-a racit il amestecam cu frisca batuta spuma. Cele doua tipuri de inghetata de pun in caserole si se introduc in congelator cel putin 3 ore. Se servesc in combinatie, iar consistenta e foarte cremoasa fara pic de ace