Intai pregatim blatul pentru rulada. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt, o lingura de cacao si 4 linguri de faina. Amestecul se coace la foc mediu, aproximativ 10 minute. Apoi, pregatim crema alba, cu care vom umple rulada. Se fierb 150 ml frisca lichida cu ciocolata alba, pana se dizolva. Intre timp, se bat 150 ml frisca si se adauga compozitia obtinuta anterior, amestecand cu mixerul in continuare, pana cand obtinem o crema tare cu care umplem rulada. In continuare, pregatim un blat subtire, rotund: se bat spuma albusurile cu 2 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se coace la foc mic, in cuptorul preincalzit. Pentru crema de ciocolata, se prepara 3 budinci, cu 1,25 litri de lapte si 12 linguri de zahar, si se lasa sa se raceasca. Gelatina se dizolva in cateva linguri de apa si 2-3 linguri de budinca inca neracita complet. Se topeste ciocolata si se adauga in budinca, impreuna cu gelatina. In final, se adauga frisca batuta si alunele maruntite. Se alege un vas cat mai rotund. Se tapeteaza interiorul vasului cu feliute de rulada, peste care am turnat straturi de crema, intre care am pus visine. Deasupra se pune blatul preparat anterior si se lasa in frigider cam 12 ore (sau de seara pana dimineata). Dupa cele 12 ore, se intoarce tortul pe un platou si se decoreaza cu ciocolata si eventual frisca.

Intai pregatim blatul pentru rulada. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt, o lingura de cacao si 4 linguri de faina. Amestecul se coace la foc mediu, aproximativ 10 minute. Apoi, pregatim crema alba, cu care vom umple rulada. Se fierb 150 ml frisca lichida cu ciocolata alba, pana se dizolva. Intre timp, se bat 150 ml frisca si se adauga compozitia obtinuta anterior, amestecand cu mixerul in continuare, pana cand obtinem o crema tare cu care umplem rulada. In continuare, pregatim un blat subtire, rotund: se bat spuma albusurile cu 2 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se coace la foc mic, in cuptorul preincalzit. Pentru crema de ciocolata, se prepara 3 budinci, cu 1,25 litri de lapte si 12 linguri de zahar, si se lasa sa se raceasca. Gelatina se dizolva in cateva linguri de apa si 2-3 linguri de budinca inca neracita complet. Se topeste ciocolata si se adauga in budinca, impreuna cu gelatina. In final, se adauga frisca batuta si alunele maruntite. Se alege un vas cat mai rotund. Se tapeteaza interiorul vasului cu feliute de rulada, peste care am turnat straturi de crema, intre care am pus visine. Deasupra se pune blatul preparat anterior si se lasa in frigider cam 12 ore (sau de seara pana dimineata). Dupa cele 12 ore, se intoarce tortul pe un platou si se decoreaza cu ciocolata si eventual frisca.