Nu stiu cum procedati voi,dar eu incep sa-mi fac niste liste de meniuri pentru toate sarbatorile care vin;retete dupa buget,dupa complexitate dupa gust,de aceea va recomand si voua cateva idei,poate va plac si cum in noaptea de Anul Nou nu trebuie sa lipseasca pestele din lista de meniu,am notat acest aperitiv delicios.

Cartofii,morcovul,curatate spalate,le punem la fiert in apa cu sare pentru 20min;cu putin timp inainte de a opri focul,adaugam si mazarea cu pastai daca necesita fierbere;scurgem bine legumele,le taiem cubulete mici,condimentam cu sare,piper,adaugam mustarul,maioneza,castravetele curatat de coaja si de asemenea taiat marunt;amestecam totul bine apoi pe fiecare fileu de peste punem cate o lingura de salata,rulam,le punem pe platou si le servim cu lamaiese poate folosi si alt peste afumat rulourile trebuiesc facute mai mici,mai de sarbatoare