Intr-o cratita mai inalta punem apa si sare,apoi lasam pe aragaz pana incepe apa sa clocoteasca.

Adaugam pastele,lasam sa mai dea cateva clocote, amestecam din cand in cand,apoi oprim flacara si acoperim cratita cu un capac.

Lasam cratita acoperita 15 minute .

Intre timp,spalam pieptul,il transam cubulete si il punem la prajit in ulei.

Adaugam 100 ml apa .

Cand pieptul de pui este rumenit,scoatem cu o paleta si punem cubuletele intr-o farfurie.

Curatam cepele,le spalam cu apa rece si le taiam julien.

In uleiul in care am prajit carnea, calim cepele.

Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam bulionul,putina sare,mierea,gogosarii taiati cubulete si 100 ml apa.

Lasam 5-10 minute ca sa fiarba putin gogosarii si la sfarsit adaugam verdeata (spalata in prealabil) tocata marunt si cubulete de piept de pui.

Intr-o strecuratoare,lasam spaghetele la scurs 5 minute,apoi le amestecam cu sosul de gogosari.

Spaghetele cu sos se servesc calde.