1.

Bateti branza pana devine cremoasa si ajutati treptat laptele condensat pana ce totul devine omogen. Adaugati sucul de lamaie si vanilia.2.

Varsati1.

Bateti branza pana devine cremoasa si ajutati treptat laptele condensat pana ce totul devine omogen. Adaugati sucul de lamaie si vanilia.2.

Varsati in crusta de tarta pregatita.3.

Puneti pentru 3 ore la frigider.4.

Inainte de a servi, puneti peste tarta garnitura de cirese.

Pentru crusta de tarta am dat prin robot biscuitii, am adaugat cam 6-7 linguri de unt topit si 4-5 linguri de pralin (nuci caramelizate si rasnite) care in reteta nu sunt cerute, am amestecat totul si am presat bine intr-o forma de tarta. Am copt la 400F pentru 10-12 minute.350 g visine + 150 g zahar puse pe foc pana se dezgheata visinile si se topeste zaharul. Am dizolvat 2 linguri de fecula intr-un pic de suc lasat de visine si am aduagat-o peste ele cand erau fierbinti. Am lasat un pic pe foc sa se ingroasa. Am dat-o deoparte si am mai adaugat 200 g visine congelate.

Si cand garnitura s-a racit suficient, am pus-o pe tarta peste compozitia de branza.

Pofta buna!Reteta Tarta cu branza si cirese a fost propusa de Anat pe forum reteteAlte retete cu visine gasiti aici:Tort cu visine Padurea Neagra, Tarta cu fructe (visine),Placinta cu visine/fructe