Daca tot sunt copiatoare,am mai prestat o reteta de la Gaby.

Al meu n-a iesit asa bine ca la ea.....dar e foarte pufos.....am luat teapa cu niste oua,dar asta este,se mai intampla...

O sa mai repet reteta cand o sa achizitionez oua de tara,ca sa sa fiu sigura ca iese mai galben si mai frumos...

Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si continuam samixam pana se topeste zaharul.

Separat galbenusurile le frecam cu uneliul ca la maioneza.

Peste albusuri adaugam faina cernuta,praful de copt stins cu zeama de lamaie,omogenizam bine si la final adaugam si galbenusurile.

Luam o forma de chec,eu am pus hartie de copt,turnam jumatate din compozitie,in restul de compozitie punem cacaoa si omogenizam,apoi turnam deasupra aluatului galben.

Deasupra adaugam nucile rupte mai marunt.

Se da tava la cuptorul preincalzit,este gata cand trece testul scobitorii.

Se scoate din cuptor si se las ala racit,apoi se taie.

Se poate pudra cu zahar.