Nu prea sunt eu mare maestra in ale torturilor , dar, de mult planuiesc acest tort si uite ca i-a venit vremea, in aceasta zi aniversara. Da!!! Azi implinesc 3 ani de bucataras si am venit cu ceva bun, multumesc Vio-dreams, pentru idee, dar bineinteles ca adaugat amprenta Panacris! Sper sa va placa ;) :-*Apa se pune la fiert impreuna cu uleiul, iar cand clocoteste se adauga toata faina, deodata si se amesteca energic pana ce se inglobeaza. Apoi se adauga ouale rand pe rand, amestecandu-se energic pana ce se obtine un aluat nici foarte gros nici foarte subtire. Astfel cantitatea de oua poate fi variabila in functie de marimea lor si tipul de faina. De curand am achizitionat o forma de silicon, pentru fursecuri, mi-a fost de mare ajutor, ca nu a trebuit sa mai folosesc spritul;). Asa ca am umplut cele 30 de locasuri, generos cu aluat. Aluatul ramas a fost repartizat intr-o forma de tort cu peretii si fundul detasabil.

Cele doua tavi se pun la copt, in acelasi timp in cuptorul preincalzit, cca. 35 de minute la 180 grade, pana ce prind putina culoare. Atentie nu se deschide usa cuptorului in acest interval! Intre timp se preapara budincile, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ciocolata se topeste intr-un vas special, sau Bain Marie, cu putina apa, iar cand s-a obtinut un sos de ciocolata se adauga untul si se amesteca energic, pana ce se omogenizeaza aceasta creama. 20 de gogosele se vor umple cu cream de ciocolata. Restul se dau doar prin galuzar de ciocolata si se lasa la racit pe un gratar. Se incepe montarea tortului: peste blatul de ecler racit, se adauga o parte din budinca de capsuni, amestecata in prealabil cu fulgii de ciocolata, usor, cat sa capete un aspect marmorat. Gogosele umplute cu cream de ciocolata, se aseaza peste stratul de budinca. Se acopera cu restul de budinca marmorata si budinca de caramel, astfel incat gogoselele umplute cu ciocolata sa fie acoperite integral. Urmeaza finalizarea tortului;) Gogoselele glazurate se aseaza artistic peste stratul de budinca, se orneaza in fir subtire cu glazura de ciocolata, apoi se presara fulgi de ciocolata alba si ornamente de zahar. Tortul se dala rece cca 5 ore inainte de servire. Spor si pofta buna!