FOARTE BUNI SI USOR DE FACUTFierbe cartofii. Cand sunt fierti tritureaza-i si lasa-i sa se raceasca . Intr-un castron bate oul cu uleiul de masline,adaugati-l putin cate putin cartofilor striviti . Se amesteca totul bine . Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga branza, faina (doar jumatate din cantitate), amidonul si se amesteca energic . Pe suprafata de lucru framanta bine,pana cand vezi ca nu se lipeste aluatul de planseta .

Adauga putin cate putin , faina ramasa,cantitatea este determinata de umezeala cartofilor .

Imparti aluatul in bucati mici . Intinde-le cu mainile sau cu un sucitorul, va fi mai usor , in cazul in care aceasta se face pe o foaie de de hartie de cuptor, tapetata cu faina . Umpleti cercurile obtinute sa patrate,depinde de forma ce vrei sa-i dai,(eu i-am dat forma patrata ) cu bucati de mozzarella si sunca . . apasati marginile bine . Asezati-le pe o tava sau o farfurie unde in prealabil ati tapizat-o cu faina,evitand astfel sa se lipeasca . MODUL DE PREGATIRE PENTRU EXTERIOR Bateti ouale cu o furculita .

Trece fiecare panzerott prima data prin faina,pe urma in ou si la sfarsit prin pesmet. Intr-o tigaie pune ulei si frige panzerotto pana can se rumeneste pe amandoua partile .

SE SERVESTE CALD