Valentines Day....

Dragobete...pentru mine tot aia.

Sunt dupa parerea mea o noua scuza pentru a face mici gesturi pentru a demonstra persoanelor dragi ca le iubim.

Dar oare nu ar trebui facut asta zilnic ??? ... Pentru mousse m-am inspirat de la Miha >:D< iar pentru briose de la Irina >:DPentru briose: Ingredientele trebuiesc sa fie la temperatura camerei.

Intr-un bol mixam untul impreuna cu zaharul pana ce devin o crema .

Separam albusul de galbenus.

Adaugam galbenusul la compozitia cu unt si mixam in continuare pana ce zaharul s-a topit integral.

Adaugam albusul batut spuma tare si mixam in continuare.

Adaugam cacaua,cafeaua si mixam.

Apoi adaugam putin cate putin faina si mixam pana ce ingredientele s-au amestecat bine.

Punem compozitia in forma de briose si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15 minute.

Cand s-au copt ( faceti testul cu scobitoarea) se scot si se lasa la racit.

Pentru mousse: Mixam bine mascarpone pana ce devine ca o crema.

Separat topim ciocolata impreuna cu frisca lichida,facand atentie insa ca frisca sa nu inceapa sa fiarba.

Adaugam ciocolata calda( nu fierbinte) la mascarpone si mixam pana ce devin o crema de consistenta dorita.

Taiem cu un cutit bine ascutit capacul brioselor Cu o forma-inima decupam fiecare capac in parte.

Cu ajutorul unui posh punem mousse pe fiecare briosa si ornam cu inima decupata.

Cantitatile sunt pentru 6 briose ! Puteti inlocui cafeaua cu aceeasi cantitate de lapte !