Cineva ar putea sa creada ca avem o ferma de iepuri pe aici, dar adevarul e ca nu ne bucuram de delicatesa asta foarte des. Fie ca provine de la o ferma sau din raftul unui supermarket, e clar ca nu e pe gustul tuturor si trebuie sa ne straduim. Aici avem o reteta destinata celor care nu s-au hotarat inca sa incerce; astfel preparat, probabil ca poti manca si crocodil (inca nu ne-am intalnit!)1. Pulpele se spala si se scurg de apa.2. Intr-un mojar se zdrobesc rozmarinul, dafinul, usturoiul si se amesteca cu ulei de masline. Se asezoneaza cu sare si piper, apoi se toarna peste iepure si se lasa la marinat minim o ora.3. Pregatiti sosul tzatziki (atat de simplu): zdrobiti usturoiul, taiati castraveciorii si castravetele in cubulete, amestecati cu restul ingredientelor si lasati-l la rece.4. Scoatem iepurele din marinada si il asezam pe un gratar incins. Se frige pe ambele parti cate 5 minute, apoi se unge cu miere si se muta in cuptor pentru 30 de minute, la 180 de grade. E bine sa il intoarceti de minim doua ori si sa il stropiti cu sosul Worchestershire.

Cine vrea, poate folosi un sos suplimentar bbq, cum se gaseste prin magazine.

Revenind la iepurele nostru, inainte sa il serviti, lasati-l putin sa se odihneasca, la cald.

Se asaza la masa cu sosul tzatziki si, daca tot am amestecat culturile, mamaliga.