Coacem pe dosul tavii 2 foi.

Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam treptat 150 gr zahar.

Cand s-a batut spuma tare, adaugam praful de copt amestecat cu faina, amestecand usor de sus in jos.

Adaugam treptat nuca, urmand aceeasi metoda de a o incorpora.

Ungem o tava pe dos cu ulei si tapetata cu faina si coacem 2 foi.

Pregatim crema.

Mixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc.

Separat amestecam budinca, cu Gustinul si incorporam usor laptele.

Amestecam, dupa care le incorporam usor in galbenusuri.

Punem compozitia pe foc in bain marin si amestecam pana se ingroasa.

Lasam deoparte sa se raceasca.

Mixam frisca pana se intareste, dupa care incorporam usor crema rece.

Umplem foile si deasura punem ciocolata rasa.

Puteti adauga in crema si nuca macinata si deasupra sa decorati cu nuca crantz.