Sunt fan paste in orice combinatie.

Daca ar fi dupa mine as manca zilnic dar sillueta nu`mi permite.

Uneori, ca si in cazul de fata am preferat sa fac pastele cu carne de pui in sos tomat.

Aceasta reteta o fac de foarte multi ani, nu ma satur sa o mananc nicicand.

Este o reteta relativ simpla care nu necesita foarte mult timp si este delicioasa.

In primul rand pregatim pulpele, le spalam bine, le curatam, le taiem in jumatate si le punem intr-un bol cu mirodeniile.

Intr-un vas de gatit calim ceapa si usturoiul cu cateva linguri ulei de masline, adaugam pulpele dupa ce le-am lasat cu mirodeniile o jumatate de ora si calim impreuna pentru cateva minute, intorcand pulpele pe ambele parti.

In continuare adaugam paharul de vin, lasam putin sa fiarba si punem si supa de pui.

Dupa ce au dat un clocot bun punem sosul tomat si lasam sa fiarba bine pana scade.

La urma adaugam sare si piper negru, dupa gust.

Pastele le fierbem in apa cu sare pana devin al dente.

Le trecem printr-un jet de apa rece, le scurgem si le asezam pe o farfurie adaugand cateva picaturi ulei de masline si oregano.

Asezonam cu patrunjel verde.

Sa aveti pofta!