Nu mai retin de la cine m-am inspirat,pentru a multumi,caci l-am facut acum ceva vreme,insa este foarte delicios! :)BLAT:-separam albusurile de galbenusuri-galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se albesc,intr-un vas pe care il tinem intr-altul cu apa calda-adaugam treptat margarina topita-amestecam faina+cacao+praf de copt si incorporam in galbenusuri-batem albusurile spuma tare si le adaugam peste galbenusuri si amestecam cu o spatula de jos in sus-punem in forma de tort tapetata,in cuptorul preincalzit,facand proba cu scobitoarea,dupa cca30-50.

Lasam apoi la racit.-repetam procedeul pt fiecare blat in parteSIROP: - 2 pahare mici de apa-1 pahar mic de zahar-esenta de vanilie-le amestecam si lasam sa dea in cateva clocote,dupa care il lasam sa se raceascaCREMA:-mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc-adaugam faina/amidonul si omogenizam-adaugam treptat laptele si continuam sa mixam -punem vasul pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa-luam apoi de pe foc si punem Nesquik-ul( cca 3 lg),amestecam si lasam sa se raceascaFRISCA: -smantana o mixam pana se ingroasa si ii adaugam zahar pudra si esenta de vanilie dupa gust-nu se bate f mult pt a evita sa se faca untImpartim crema si frisca in 3 parti egale.

Luam primul blat si il insiropam de doua ori pe toata suprafata,apoi adaugam un strat de crema si ulterior unul de frisca.

Continuam astfel si cu urmatoarele doua.

Ornam dupa bunul plac cu diverse ornamente, fulgi de ciocolata,fructe etc.