Primavara,cand natura renaste, ea ne daruieste o sumedenie de verdeturi pe care le putem folosi in cele mai variate combinatii, fara sa ne temem ca una nu se va potrivi cu cealalta. In acest minunat anotimp putem sa facem in fiecare zi o alta ciorba,astfel incat,unul dintre ingrediente sa devina predominant . Ciobita mea de miel sta marturie mai ales ca se apropie si Sfintele sarbatori de Paste !Ciorba de miel retetaCum procedezi :Cureti carnea de pielite,o speli bine,o tai in bucatele si o fierbi in apa rece cu sare.

Adaugam si matele curatate si spalate foarte bine.

Le poti despica sa ramana ca o fasiuta si tine 2-3 ore inainte de a le folosi,in apa cu putin otet. Le taiati in bucatele mici. Adunati spuma la carne ori de cate ori este nevoie.

Morcovii taiati cubulete se adauga la jumatatea timpului de fierbere a carnii. Salata se taie fideluta,ceapa se toaca marunt si le adaugati in oala cand este carnea aproape fiarta . Mai lasati sa fiarba putin,trageti oala de pe foc,o lasati 5 minute sa se racoreasca si o dregeti cu oua batute,otet si sare, dupa gust.

Presarati leustean tocat si serviti !