Ardeii se coc.

Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina siArdeii se coc.

Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute.

Carnea se rumeneste in ulei incins.

Ardeii (copti si curatati intre timp, taiati fisii pe lungime) se adauga in sosul de smintina impreuna cu carnea rumenita. Se potriveste de sare si se mai fierbe totul inca 5 minute.

Pofta buna!Reteta Ardei copti, cu pui si smantana a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum reteteAlte retete cu ardei gasiti aici:Mancare de ardei gras cu piept de pui si marar, Tocanita cu ardei copti si pui,Ardei umpluti in stil spaniol