Un mic dejun copios si se prepara repede .

Cine nu stie sa faca o omleta ? cred ca este cel mai usor de preparat,si nu cred ca o sa va suparati daca va propun si varianta mea . Omleta se poate face intr-o multime de variante care mai de care mai inbunatatite,eu am ales varianta cu ce am avut si sa stiti ca este delicioasa ..

Se curata ceapa verde, se spala si se toaca, apoi se pune in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Ouale se bat impreuna cu laptele, sarea si piperul si se pune peste ceapa care am calit-o putin in prealabil. Intoarcem omleta in momentul cind s-a rumenit putin, apoi o intoarcem cu o paleta pe cealalta parte lasand-o sa se rumeneasca. O intoarcem pe un platou si se poate servi cu o rosie natur linga, putina brinza rasa sau cascavalEste un mic dejun bun si cine doreste poate adauga telemea rasa sau parmezan La preparare se poate inlocui uleiul cu o bucatica de unt