Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic) Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa) Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile. Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.

Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic) Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa) Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile. Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele. Se poate servi si cu lamaie dar noua ne place sa tocam ardei iuti si sa ii punem in saramura