Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cAmestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al peste. Scot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreasca. Intre timp blendui legumele din tava si le pun inapoi in tava. Tai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legume. Rezulta o friptura foarte suculenta si aromata, aici servita alaturi de piure si pulpa de pui.

Se serveste calda cu garnitura si salata sau muraturi. Reteta Pulpa de porc la tava a fost propusa de Misha. pe forum reteteAlte retete de friptura gasiti aici:Friptura impletita, Friptura in ulei