Haideti sa pregatim impreuna o supa faina cu galuste pufoase !O sa va placa cu siguranta-mai ales pentru ca urmand aceasta reteta nu veti da gres cu galustele :) http://youtu.be/na2gERDY39MPunem legumele la foc mediu, ele vor fi fierte atunci cand intra cu usurinta furculita in ele. Nu le fierbeti mult, pentru ca legumele noastre isi vor pierde toate vitaminele prin fierbere excesiva. Cand legumele sunt aproape fierte, incepem sa pregatim galustele. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, pana cresc frumos. Peste albusurile spuma adaugam galbenusurile frecate separat cu foarte putina sare, amestecand usor. Adaugam grisul putin cate putin, pana obtinem o compozitie care nu curge din lingura. Sfat-mai bine puneti mai putin gris, fierbeti o galusca de gris si daca se dezintegreaza in supa mai adugati gris decat sa puneti mult gris de la inceput si sa iasa galustele tari. Cu o lingurita punem galustele in supa, una cate una. Fierbem galustele cateva minute, adaugam in supa o lingura de ulei si la sfarsit patrunjel proaspat tocat marunt.

Sfat-mai bine puneti mai putin gris, fierbeti o galusca de gris si daca se dezintegreaza in supa mai adugati gris decat sa puneti mult gris de la inceput si sa iasa galustele tari.