O reteta ideala pentru o cina usoara...

Punem la fiert 500 ml apa in care dizolvam cubul Maggi cu gust de legume. Punem putin ulei intr-o tigaie.

Cand uleiul ese incins punem usturoiul curatat de coaja si lasat intreg pentru 1-2 minute( cat sa ia uleiul gustul usturoiului),dupa care aruncam usturoiul. Dovlecelul il spalam,il taiem in doua pe lungime si apoi il feliem in felii subtiri.

Il adaugam in tigaie si il calim pentru 2-3 minute. Adaugam porumbul dulce si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Lasam la foc potrivit pentru alte 2-3 minute. Punem orezul,amestecand in continuu si lasam astfel 1-2 minute.

Adaugam apoi putin cate putin din apa fiarta cu condimente . Lasam astfel orezul sa fiarba la foc mic-potrivit amestecand din cand in cand. Cand orezul este aproape fiert adaugam tonul.

Potrivim se sare si piper. La sfarsit adaugam patrunjelul spalat si tocat marunt si parmezanul ras. Se serveste cald.

Cand puneti sare tineti cont ca si parmezanul pus la sfarsit e sarat.