reteta preluata de la draga noastra Rocsi cu mici modifici. Te pup, fata draga si harnica! >:dAmestecam drojdia cu zaharul si praful de sare pana devine lichida.

Adaugam laptele caldut,apoi iaurtul si faina proapat cernuta.

Ca sa desprindem aluatul de maini turnam in fir subtire uleiul, apoi acoperim vasul cu un prosop curat de bucatarie pana cand aluatul prin dospire isi dubleaza volumul.

Intre timp preparam umplutura:-casul se amesteca cu 2 linguri de cascaval ras si doua linguri de parmezan, adaugam marar verde proaspat cules, spalat si tocat si potrivim umplutura de gust cu sare si piper.

Impartim aluatul in 10 mingiute.

Intindem pe masa infainata fiecare mingiuta de aluat in foaie subtire; ungem jumatate din suprafata aluatului cu amestec de cas cu marar, acoperim amestecul cu partea neunsa de aluat si prajim placintele in tigaia unsa inaintea asezarii fiecarei placinte cu 1n lingura de ulei.

Prajim placintele pe ambele parti, le scoatem apoi din tigaie direct pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim.

Pofta buna!sunt bune atat calde cat si reci