atunci cand vreau sa fac ordine la branzeturi prin frigider, ma apuc de-o portie de covrigei sau de saratele, cu toata viteza inainte :)).

Branza telemea o dam pe razatoare si o pastram pentru presarat peste covrigei.

Aluatul il reparam astfel: amestecam branza de burduf cu margarina (la temperatura camerei),cu ricotta si smantana si laptele caldut.

Adaugam semintele de in, apoi faina si framantam un aluat elastic pe care-l vom lasa 1/2 ora la rece.

Scoatem aluatul, il intindem in foaie de grosimea dorita pe masa infainata, decupam cu forma covrigeii pe care-i vom aseza in tava captusita cu hartie de copt.

Ungem covrigeii cu ou batut, presaram branza telemea rasa, seminte de chimen, sare de mare si ii dam la copt in cuptorul preincalzit la foc iute pana devin aurii.

Ii scoaten din tava, ii lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna!merg fooooarte bine cu bere rece! ;)