Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de uleiSpalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei de masline, caliti totu bine, dovlecelul trebuie cit de cit sa fie moale.

Cind totul este gata se pune in robotu culinar si se mixeaza bine (atentie este foarte putina compozitie) apoi in palariuta ciupercutei puneti cite o felie de unt verde.

Untul verde:Totul se mixeaza cu robotu, aceasta pasta se poate pastra o saptamina in frigider, se poate pune pe biscuiti sarati sau se pot umple pateuri sau saratele (unse inainte de a fi puse in cuptor).

Peste unt se pune o lingurita plina din compozitia mixata iar in mijloc punem un mini bocconcini.

Se da la cuptor eu am pus cuptorul pe gril cind am vazut ca mozzarella sa topit am pus un mot de ardei rosu/portocaliu in mijloc.

Pofta buna!Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de Cristina pe forum reteteAlte retete cu ciuperci gasiti aici:Ciuperci umplute cu parmezan, Ciuperci umplute cu brinza,Ciuperci in aluatCiuperci umplute cu sunca si cascavalCiuperci umplute cu sos de vin rosu