Carne de pui este una din preferatele mele, iar in combinatie cu orice fel de legume iese un pranz sau o cina pe cinste.

In urma cu ceva timp, pentru ca am aflat ca este benefic stomacului, am inceput sa mancam broccoli, care a devenit prietenul nostru foarte repede!Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi. Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite.

Intr-o tava se aseaza pulpele, insa in jurul lor punem legumele dupa bunul plac. Adaugam peste ele supa obtinuta si le dam la cuptor.

Eu la inceput am acoperit cu o folie, iar cand aproape au fost gata, am dat-o jos pentru ca pulpele sa capete o culoare aurie frumoasa.timpul de facere este diferit de la cuptor la cuptor carne de pui poate fi si altfel condimentata, dupa bunul plac