Topeste margarina/untul la foc mic si lasa sa se raceasca. Curata merele de coaja si da-le pe razatoarea cu ochiuri mari. Pune-le la calit intr-un vas impreuna cu zaharul. Caleste timp de 7-8 minute apoi adauga nuca macinata. Mai caleste timp de 3-4 minute apoi opreste focul si adauga aromele. Intinde o foaie de placinta, unge-o cu pensula cu margarina topita apoi pune deasupra o alta foaie, o ungi iar cu pensula, asezi a treia foaie, procedezi la fel, iar pe-a patra foaie intinde 1/3 din cantitatea de mar cu nuca. Fa un sul rasucind foile peste compozitie. Asaza ruloul intr-o tava cu diametrul de 20 cm, in care ai pus hartie pentru copt. Procedeaza la fel cu restul foilor de placinta si restul de umplutura asezand fiecare sul in continuarea celuilalt. Unge ruloul obtinut cu restul de margarina dupa ce in prealabil l-ai intepat cu o furculita pe ici colo. Poti pune cateva cubulete de margarina deasupra, netopite. Da tava la cuptor si lasa pana ce placinta se rumeneste frumos. Pudreaza cu zahar pudra .

Daca nu tii post foloseste unt in loc de margarina iar inainte de a baga tava la cuptor unge placinta cu ou batut.