Buna tare,si cred ca nici nu ingrasa hi hi.

Se pune apa la fiert cu o lingurita sare,cind clocoteste se presara putin malai apoi se pune toata cantitatea de malai odata si se lasa sa fiarba la foc incet 30 min fara sa amestecam.

Apoi cu o lingura de lemn amestecam bine se mai lasa sa dea citeva clocote amestecind cu lingura umeda dinspre peretii vasului catre interiorApoi o luam la o parte, ungem un vas de yena si punem un strat de mamaliga, unul de trelemea razuita Delaco, iarasi un strat de mamaliga apoi kaizerul taiat bucatele si prajit din timp, iarasi un strat de mamaliga telemea Delaco si iarasi mamaliga, apoi cu o paleta facem cite o gaura si spargem ouale.

Punem putin ulei deasupra si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 min.

Se scoate dupa 20 minute si se serveste calda.

O recomand cu tot dragul fiindca este un deliciu.

Iubitorii de smintina pot adauga si smintina cind servesc