Stiti retetele acelea care sunt atit de bune incat atunci cand termini de mancat mai vrei o portie ? Asa este cu reteta aceasta .

DELICIOASA . Reteta am gasit-o la Gabitza ( Gaby_d) si a fost pe placul intregii familii.

Merita incercata !Carnea o spalam si o punem la fiert in apa rece cu sare. Cand carnea a fiert, scurgem apa,indepartam pielita si punem carnea deoparte . ( daca va place puteti pastra si pielita pulpelor ) .

Punem ulei la incins intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins,punem bucatile de carne,le stropim cu sosul de soia si le lasam la calit pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti . Adaugam apoi ceapa spalata si tocata marunt si lasam la calit cateva minute . Separat amestecam apa cu, cubul knorr ( daca aveti supa de pui e si mai bine ! ) si adaugam in tigaia cu carne . Dam focul la mic spre mediu si lasam la fiert circa 20 minute .

Potrivim de sare si piper . Separat amestecam smantana cu mustarul . Punem din sosul din tigaie,amestecam, apoi turnam sosul de smantana in tigaia cu carne.

Punem si caperele,amestecam bine si lasam pe foc inca 5-10 minute. Inchidem focul,punem in farfurii si servim ! Pofta buna !