Am vazut aceasta reteta in emisiunea lui Jamie Oliver, 15-minute meals si mi-a placut foarte mult. Esti delicioasa si pe placul celor amatori de mancaruri picante si savuroase. Eu nu am folosit avocado in salata pentru ca nu este pe placul unuia dintre membrii familiei. Jerk este un stil culinar specific Jamaicai prin care bucatile de carne sunt acoperite cu sau marinate intr-un mix foarte picant numit Jamaicam Jerk Spice.

Tortilla se aseaza intr-un vas cu peretii mai inalti si ceva mai mic. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius. Se incalzeste pana devine crocanta.

Muschiul de porc se taie in 6 medalione si se aplatizeaza usor cu pumnul. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se prajesc in foarte putin ulei pana sunt gatite.

Se amesteca toate ingredintele pentru jerk. Se mai adauga putina apa daca sosul este prea uscat. Se fierbe la foc mediu, pana prinde o culoare ceva mai inchisa.

Se amesteca toate ingredientele pt salata exceptand tortilla si iaurtul. Se aseaza salata in tortilla.

Se aseaza bucatite de carne in sos si se servesc cu salata in tortilla, felii de lime si iaurt fara grasimi.